Honlap
SC Motorsport Kft. - BMW autókra szakosodott szervíz és tuning műhely
ceglogo.png
 
CÍMVÁLTOZÁS!!!!!
 
TÁJÉKOZTATJUK TISZTELT MEGLÉVŐ ÉS LEENDŐ ÜGYFELEINKET, HOGY ÚJ HELYEN VÁRJA ÖNÖKET.
AZ ÚJ CÍM: 
1222 BUDAPEST, NAGYTÉTÉNYI út 100.   

 
 
 
Üdvözöljük az SC Motorsport Kft. honlapján!
Az SC Motorsport szakszerviz 2004-ben jött létre azzal a céllal, hogy a hazai tulajdonosoknak a márkaszervizekkel megegyező színvonalú, de jóval kedvezőbb árú szolgáltatást nyújtson.
Szalonunkban nem csak kocsija, hanem Ön is jól fogja érezni magát, hiszen klimatizált helységben kényelmesen várakozhat, míg a szervízben gépjárművét tapasztalt szakemberek javítják, vizsgálják.

Legyen az autó egészen kicsi vagy 3 tonnás H2, technikailag minden eshetőségre igyekeztünk felkészülni, ezért szerszámaink és diagnosztikai eszközeink is megbírkóznak minden típussal.
Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy újabb típusok esetén is képesek legyünk naprakészen, megbízhatóan megoldani a felmerülő problémákat.

Alkatrész beszállítóink gyári, gyári beszállítói és utángyártott alkatrészekből is akár aznapi kiszállítással segítik munkánkat, ezáltal segítve Önt is, hogy gépkocsija minél gyorsabban készüljön el és Önnek minél kevesebb időt és kényelmetlenséget jelentsen a gépkocsi nélkülözése.

Szolgáltatásainkat bővítettük a 0-24 óráig hívható autómentéssel is, így gépjárműve a lehető leghamarabb el tud jutni szervizünkbe javításra.
Várjuk megtisztelő megkeresését, legyen az javítás, felmérés vagy akár szaktanácsadás.

Tisztelettel

SC Motorsport

                             Csapata

 
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter